Wanneer ik naar buiten stap geniet ik van wat er om mij heen te zien en te beleven is. Het levendige groen in de straten, kinderen die met takken slepen, verrassende kunstwerken en partners die hun dagelijkse ommetje wandelen.

De openbare ruimte is een kostbaar bezit dat we delen en ik wil laten zien hoe mooi het is om daar samen optimaal gebruik van te maken. In mijn werk ben ik altijd op zoek naar de ideale oplossing. Als mensen elke dag dezelfde straten zien vind ik het een uitdaging om het ontwerp goed te laten aansluiten en verrassende elementen toe te voegen.

Lisa

Lisa (29) groeide op in een dorp naast ''s-Hertogenbosch waarna ze later voor een aantal jaren verhuisd naar Utrecht voor haar studie. Ze studeert af als ruimtelijk ontwerper aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU). Tijdens deze hbo opleiding liep ze stage bij Blom&Moors (ontwerp voor de openbare ruimte)

en Annerie van Daatselaar (landschapsarchitectuur)

Na haar studie heeft ze deelgenomen aan uiteenlopende ontwerp projecten met o.a. Bruno Doedens, Proba, Roel Crul en Natuurinclusief Altena. Tegenwoordig is ze fulltime in dienst als landschapsontwerper voor de gemeente Rotterdam en ontwerpt ze in haar vrije tijd (openbare) tuinen vanuit haar woonplaats Oud-Beijerland.