· 

Het werkboek

In februari was ik jarig en kreeg ik een hoop fijne  cadeaubonnen. Het leuke daarvan is dat ik ze soms wat langer laat liggen totdat ik zeker weet wat ik mezelf cadeau wil doen. Zo kwam ik steeds vaker dit roze boek tegen. In de leukste winkeltjes, online en tussen de rekken in de boekwinkel. Elke keer wekte het bij mij interesse. Wat voor opdrachten staan daar in en wordt ik daar echt heel veel wijzer van? Toen ik besloot mijn bedrijf weer op te pakken en ik weer eens tegen dit roze boek aanliep heb ik de knoop doorgehakt, ik besteed één van mijn cadeaubonnen aan het werkboek, Babe you got this.

You got this

Elke keer als ik de titel lees motiveert het misschien. Inmiddels ben ik namelijk echt aan de slag gegaan met het werkboek. Ik schrijf alles op en denk er wat langer en beter over na. Waarom doe ik dit en wat vind ik zo leuk en bijzonder aan mijn vakgebied? Dat klinkt erg simpel maar als je dat kort en beknopt op moet schrijven wordt dat een lastige fijne opdracht. Het eerste hoofdstuk ben ik door gekomen, elke avond een stukje. Het blijkt dat ik dit een fijne manier vind om de basis van mijn bedrijf op een rijtje te zetten.

Artiest

Wat ik een leuke oefening vond is om uit te vinden wat voor soort ondernemer ik ben. Tony Robbins, een Amerikaanse lifecoach, ondernemer en auteur onderscheid er drie. Artiest, Diehard ondernemer en Manager. De mensen die mij een beetje kennen kunnen raden waar ik onder zal vallen. De Artiest is de getalenteerde creatieveling die een expert is in datgene wat ze maakt, doet, produceert of creëert. Daar kan ik mij helemaal in vinden, nu alleen nog verder werken in dit boek om mijn onderneming een goede basis te geven om meer creatieve dingen te gaan creëren.

Reactie schrijven

Commentaren: 0